Καλως ορίσατε

Τρία τσιζκέικ ήταν το μόνο μου «φορτίο» στο μικρό κόκκινο cinquecento. Το οδηγούσα με προορισμό την Αράχοβα, πριν δέκα χρόνια. Ο λόγος, ένα «καφέ», που δέχτηκε να δοκιμάσει τα γλυκά μου! Κάθε Σάββατο οδηγούσα με την αγωνία του αποτελέσματος… Μετά δέκα χρόνια, γελάω με τη νεανική μου ορμή… έχοντας την ίδια πάντα αγωνία!!!

Από τότε, τα τρία είδη τσιζκέικ γίνανε δέκα, με λεμόνι, φράουλα, φυστικοβούτυρο, αγριοκέρασο, πραλίνα, σοκολάτα, τόφι καραμέλας, ρούμι και σταφίδες, μήλο και κανέλα, και το αγαπημένο μας τσιζκέικ όρεο, που αγαπήθηκε απ’όλο τον κόσμο!!! Μυστικό της επιτυχίας? Ο έρωτας για γεύση… η ανάγκη να γλυκαίνω και τις πιο πικρές στιγμές, ή να συμπληρώνω τις πιο όμορφες!!!

Επόμενο όνειρο.. ΠΑΓΩΤΟ! Μια σειρά από τσιζκέικ παγωτά!!! Καλοκαιρινές δοκιμές… χειμερινό λανσάρισμα!!! «μα καλά χειμωνιάτικα παγωτό θα βγάλεις?» όλο κάτι μου έφταιγε, τη μία πολύ γλυκό, την άλλη λιγότερο μπισκότο, την άλλη πολύ σιρόπι, δοκιμές και ξανά δοκιμές και ξανά δοκιμές. Και… έτοιμο!!! Τι πειράζει και αν πέρασε το καλοκαίρι? Όσοι το δοκιμάσαμε είπαμε «χαλάλι», γεύση που μένει στον ουρανίσκο, και ανασύρει στιγμές γεμάτες συγκινήσεις ανθρώπινες στιγμές δύναμης και αδυναμίας!!!

Δε ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο όνειρο, ξέρω όμως ότι δε θα πάψω ποτέ να είμαι ερωτευμένη με τη γεύση, και να προσπαθώ να τη φέρνω στη ζωή μας!!! Καλή σας απόλαυση!!!