
11/01/2014
«Η μυρωδιά που ξεχυνόταν από τον ζεστό φούρνο είχε πλημμυρίσει το εργαστήριο...αμέσως το αναγνώρισα...το είχα γευτεί πρώτη φορά σε ένα από τα ταξίδια μου στην Αμερική...πληροφορήθηκα πως είναι η χώρα καταγωγής του...από τότε εθίστηκα στη γεύση του που απαραίτητα συνοδεύει τον καφέ μου...έπρεπε να περιμένω υπομονετικά μέχρι να δράσω...ξεφουρνίστηκαν...στην όψη τους τα μάτια μου σπινθηροβόλησαν...μόλις κρύωσαν λιγάκι, την τραγανή τους επιφάνεια ήρθε να καλύψει μια πλούσια στρώση κρέμας τυριού...ήταν ώρα να δράσω...μόλις ο μάστορας γύρισε την πλάτη του άρπαξα ένα και κρύφτηκα πάλι πίσω από τον πάγκο...η απόλαυση βρισκόταν λίγα μόνο εκατοστά μακριά από τον ουρανίσκο μου...έφαγα μια μεγάλη μπουκιά...τα πλούσια αρώματά του σε συνδυασμό με τη γλυκιά και υπόξινη γεύση της κρέμας τυριού τρέλαναν τις αισθήσεις μου...ήταν τόσο ζουμερό...γεμάτο μεγάλα κομμάτια καρυδόψιχας...απόλαυση μοναδική...μια μπουκιά ακόμα...και μια τρίτη...i could die for carrot cake!!!»
Γλυκιές καλησπέρες!!!