Βούτυρο

Βούτυρο - 21/12/2013

ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ για όσους έχουν νεύρα!

Πολλές φορές διαβάζετε περι μαλακωμένου βούτυρου. Ένας τρόπος είναι να το αφήσετε εκτός ψυγείου, ώστε να ζεσταθεί και να μαλακώσει. Ο άλλος τρόπος είναι να αρχίσετε να το κοπανάτε!!!!!! Γελάω…ναι, να το κοπανάτε. Πάρτε τον πλάστη, σκεφτείτε όποιον σας εκνεύρισε και αρχίστε το ξύλο. Να και γι’αυτό, να και για εκείνο, και πάει λέγοντας…. όμως θέλει προσοχή. Δε θέλουμε να το διαμελίσουμε ούτε να στείλουμε κανένα στο νοσοκομείο, να το μαλακώσουμε θέλουμε, να μπορούμε να το πλάσουμε. Κοπανάτε λοιπόν, ομοιόμορφα, να απλωθεί το βούτυρο, μέχρι να γίνει μια εύπλαστη επίπεδη επιφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν ξεπαγώνει, δεν χάνει τα αρώματά του, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε φύλλα, για να κάνετε το ζυμάρι σας τραγανό!!! ….και το πιο σημαντικό, όταν το κάνετε, θα νιώθετε πανέμορφα, αυτός που σας εκνεύρισε θα έχει φάει τόσο ξύλο, που μετά θα τον λυπάστε, και για να τον καλοπιάσετε θα του προσφέρετε το γλυκό που ετοιμάσατε. Η αλήθεια είναι ότι, όλοι μαλακώνουμε με μια ζεστή πίτα, ή ένα ζεστό γλυκό μοσχοβολιστό!!!!

Να έχετε μια πανέμορφη εβδομάδα!!!!!!! με πολλές γλυκές μυρωδιές και πολλά χαμόγελα!!!!!