Μαρμελάδα

Μαρμελάδα - 16/12/2013

Μυστικό? Ααα! θυμάστε την συμπαθητική κυρία, με τα κοντά μαλλάκια.. που έχει δύο σκυλάκια..;  ε, την είδα εχθές στο..τι? φαγώσιμο μυστικό? Είπα κι εγώ, κουτσομπολιό θέλετε βραδιάτικα.. Μάλιστα,

Το μυστικό για εκπληκτική κοτόσουπα, είναι το τζίντζερ!!! Παίρνετε ένα κοτόπουλο και το βράζετε μαζί με 4 φέτες φρέσκο τζίντζερ. Προσθέτετε και τα λαχανικά σας, πατατούλες, καροτάκια, φρέσκο μαϊδανό, ένα ολόκληρο κρεμμύδι, και βράζετε. Στο τέλος αυγοκόβετε με δύο κρόκους, και ένα λεμόνι... Αυτάααα … τι? Όχι τέτοιο μυστικό? ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

Ωραία, όταν φτιάχνετε μαρμελάδα, να βράζετε ολόκληρα τα φρούτα με τη ζάχαρη. Στο τέλος όταν είναι έτοιμα, τότε τα πολτοποιείτε. Με αυτό τον τρόπο, η μαρμελάδα σας διατηρεί το χρώμα της φωτεινό, και το άρωμα του φρούτου αναλλοίωτο!!!

Άσχετο.., η κοτόσουπα θα είναι η καλύτερη που έχετε φάει!!!